А1 предлага нов комплект от джаджи Huawei специално за спортни фенове

10:59, 18 юни 20 25 1445 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

С отпадането на рестрикциите от извънредното положение възможностите за спорт на открито се увеличиха, а новото предложение от А1 е насочено именно към хората, които смятат да се възползват от тях. Три различни джаджи с марка Huawei са насочени към грижата за добрата форма на своите потребители. Това са най-новият модел смарт часовник Huawei GT 2e, Bluetooth слушалките Huawei FreeLace и смарт везната Huawei Body Scale AH100, съобщиха от А1.

Всички тези джаджи могат да бъдат лесно интегрирани към смартфон, с помощта на приложението Huawei Wear, което е съвместимо с устройства, които използват Android и iOS. Смарт везната работи и с отделно приложение – Huawei Body Fat Scale, което също е съвместимо с тези операционни системи.


Снимка: А1

Смарт часовникът Huawei GT 2e е снабден още със акселерометров сензор, жироскоп, геомагнитен сензор, оптичен сензор за сърдечен ритъм, сензор за околна светлина, сензор за налягане на въздуха и други полезни функции за всеки спортист. Той се свързва с останалите джаджи посредством Bluetooth, водоустойчив е, а батерията му издържа до 14 дни с едно зареждане.


Снимка: А1

Часовникът се свързва отлично с второто устройство в предложението на А1 – Bluetooth слушалки Huawei FreeLace. От часовника може да се пуска музиката, докато слушалките се възползват от технологията за намаляване на околния шум Crystal Clear Calls. Както подсказва името ѝ, със същия успех, през слушалките могат да се приемат и обаждания. Те, подобно на часовника, също са водоустойчиви и могат да бъдат носени навън, без значение от прогнозата за времето. С едно пълно зареждане слушалките гарантират до 18 часа слушане на музика. Дори и само 5 минути включени в смартфона са достатъчни за употреба до 4 часа.


Снимка: А1

Последната джаджа в триото на А1 е предназначена да остане вкъщи, но е не по-малко важна за всеки, който се е заел с мисията да изгражда по-здраво тяло. Смарт везната Body Scale Huawei AH100 мери не просто килограми, но и позволява измерването на процента телесна мазнина, както и още 9 елемента на телесната структура. Резултатите на тези показатели се записват и показват промяната им във времето с помощта на различни графики. Вероятно малко спортни ентусиасти са чували за везна, в която може да се създават потребителски профили, но Huawei Body Scale AH100 е точно такава. Тя може да запомни до 10 души и да им предоставя редовна статистика.

А1 е единственият оператор в страната, който предлага този смарт комплект. Предложението може да бъде открито както в магазините в страната, така и онлайн на А1.bg. Комплектът се предлага с мобилни тарифни планове от А1 или при запазване на настоящите абонаменти. Цените му започват от 189,99 лв. в брой, при покупка с A1 One Unlimited или 9,99 лева на месец, при поръчка на изплащане със същия тарифен план.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама