Караянчева с първи думи за записа

11:00, 17 юни 20 / Политика 25 2381 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат. Свикнали сме. Няма да се занимаваме с това, идват избори и заради това е всичко. Това каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по телефона пред Биволъ на път за столицата вчера вечерта.

Тя е уточнила, че няма да иска разследване и експертизи, и е намекнала, че това е работа на прокуратурата. 

От Биволъ попитаха главния прокурор дали няма да направи нещо по въпроса и неговата реакция не закъсня. Броени часове по-късно по време на специализирана акция в Пловдив Иван Гешев заяви, че Софийска градска прокуратура се е самосезирала за записа с гласа на премиера Борисов.

Припомняме, че запис с гласа на премиера Бойко Борисов се появи в някои медии и в социалните мрежи в късния следобед в петък.

Първият коментар Борисов направи на рожденния си ден по време на инспекцията по работата и строителните дейности на АМ "Хемус". "Това не може, не да ме впечатли, да ме накарат да се замисля. Аз строя, ето кметовете са доволни", заяви  премиерът.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 22:35, 17 юни 20

Всичко, което се случва през последните седмици със случая Божков и записите на Борисов потвърждава само факта, който констатирах още преди
7-8 години, че управлението на ГЕРБ (Great Effulgent Robbery and Beneficence) и на лицето Бойко Методиев Борисов е пагубно за България. През тези години се оказа, че няма сфера от общественият живот, която като се разрови да не смърди отвратително на поквара ( англ.– corruption). То бяха скандали като "Ало Ваньо" и аналогичните му,облагодетелствани калинки, привилегии с апартаменти и къщи за гости, бушони – които, като изгорят получават в утеха синекурни длъжности, спекулации с еврофондове и обществени поръчки и с какво ли не, да не говорим за абсурдно наивитетната безпомощност на институциите в случая с плажа Алепу. А отгоре на всичко това Борисов, който се бие в гърдите как са построили три Българии. Наистина са три, даже повече : една – за олигарсите, втора – за елита на управляващите, трета – за слугите и глашатаите (агитатори и пропагандатори), четвърта – за "независимите" медии, пета – на терминал 2, шеста – за плебса (обикновеният гражданин) , седма – ... и колко още?!
Хубавото на ситуацията е, че колкото и да се бият в гърдите, механизмът за наблюдение на България няма да отпадне през Юли и ще продължи да оказва дисциплиниращо въздействие чрез сложният механизъм на европейската бюрокрация, но бюрокрация – подчинена на върховенството на закона. Също така, във връзка с напъните им България да влезе в еврозоната (чудно - защо не сме в Шенген, като са толкона велики?), независимо от това дали оказват недопустима държавна помощ като наливат НАШИТЕ пари в някаква частна банка, поне няма да оставят мини пред следващите управляващи. Но това не бива да ни успокоява, че вероятността да се повтори случая с КТБ е изчезнала. Също така е хубаво, че напъните за премахване на валутният борд, независимо от коя посока идват, са намалели до нулата. Що се касае до твърденията за 3% контрабанда на цигари – достатъчно ще бъде да прещрапам през града до обичайните места, на които продават контрабандни цигари, за да установя дали това е истина. А докато пишех тези редове по телевизията предадоха за мегаломански план за УСКОРЕНО ИКОНОМИчЕСКО РАЗВИТИЕ на България – очевадно пак ще гоним светлото бъдеще "и ний вървим нататък и няма край и няма край..." – ех мечти, мечти...
За да ви стане ясна разликата между ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ и демократичните държави просто сравнете статистиката за макроикономиката БВП, население, геритория, среден доход на домакинство, процентни разходи за издръжка на живота и ги сравнете с вашите.
Данни може да се намеряг в интернет. И като установите, че се разминават 6 до 8 пъти продължавайте да сте щастливи, че живеете в земният рай
под мъдрото ръководство на Божествения и компания.

2 Анонимен 17:35, 28 юни 20

Както казах, когато васалните медии разпространяваха "новини", че мониторингът над България ще отпадне от Юли 2020, на 27.06.2020 стана известно от европейските инсттуции, че мониторингът няма да отпадне. Учтиво, дипломатично те заявиха "О вий кои престъпяте тоз праг в ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ надежда всяка тука оставете." Е вариации, изменения, фокус и т.н. , но мониторинг – "Европа ви наблюдава– внимавайте!" Само да не е за сметка на обикновеният данъкоплатец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама