Започва надпреварата за най-добре брандиран автомобил

12:22, 16 юни 20 / Култура 25 3776 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

От 19-ти до 21-ви юни ще се състои авто изложба-конкурс „Ние сме България“. Събитието ще се проведе на паркинга на Исторически парк, в близост до град Варна, които са организатори на конкурса.

Превозни средства от цялата страна ще се включат в надпреварата за най-добре брандиран автомобил, в чиито дизайн трябва да присъстват изобразени български символи, знамена, мотиви, картини на историческа тематика, цитати или всичко, което допринася за повишаване на българското самосъзнание.

Снимка: Исторически парк

„Организираме тази авто-изложба конкурс, защото искаме да върнем истинското значение на българските символи в България. Вярвам, че тяхната роля е да ни обединяват.“, споделя Ивелин Михайлов, организатор на конкурса и изпълнителен директор на Исторически парк.

Конкурсът цели повдигане на българския дух и национално самосъзнание по един по-интересен и запомнящ се начин. „Това е като движеща се реклама на България“, споделят още организаторите на конкурса.

Снимка: Исторически парк

Всеки посетител на изложбата-конкурс ще може да гласува за своите фаворити, като така ще им помогне да спечелят една от трите парични награди. Победителите на първо, второ и трето място ще получат, както следва 5 000, 2 000 и 1 000 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама