Тук-Там стартира онлайн мрежа за българи по целия свят

12:09, 16 юни 20 / Култура и наука 25 877 Юлиан  Тодоров
Снимка: Сдружение "Тук-там"

Сдружение “Тук-Там” обяви новата си онлайн платформа, както и чисто нова визия. Новата страница обединява всички дейности и проекти на организацията и създава възможности на всички членове на общността да се свързват директно помежду си, да инвестират средства и време в каузи, в които вярват.

Тук-Там се стреми да изгради най-голямата мрежа на българи по света, която позволява на потребителите и членовете да са свързани едни с други и с България от всяка част на света.

Бъдещото ти "Аз" казва: “Иди, учи и се върни”

Ние все повече възприемаме България не само като тези 111,000 кв.км, а като българите и общностите ни навсякъде по света. Технологиите ни позволяват да мислим за глобална свързаност и една общност, а Тук-Там подпомага този процес. Така можеш да останеш свързан с България, да участваш и да допринасяш, дори да си далеч,” сподели Христо Бояджиев, Основател на Тук-Там.

Голямата цел пред Тук-Там е да събере българите тук и по света в една мрежа и да им помогне като една голяма общност да фокусират енергията си в ясна посока,” добави той.

Платформата предоставя възможности в четирите основни направления, върху които Тук-Там се фокусира: живот, работа, образование и общност. Онлайн потребителите и членовете ще намерят актуална и полезна информация за живота и кариерните възможности в България, обяви за работа и профили на водещи компании. Ще имат достъп и до събития, новини, интервюта, вдъхновяващи истории и авторски статии. Налична е и информация за стипендии, а в бъдеще ще предлага и данни за университети и специалности, съвети от други членове на общността, както и курсове.

От основаването си през 2008 г. Сдружението, заедно с общността си, са инвестирали над 160 хил. лв. в стипендии, помогнали са на над 14,000 човека да се ориентират за кариерното си развитие и са достигнали с полезна информация до над 100,000 човека.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!