Фалшив ли е последният запис на Бойко Борисов?

11:45, 15 юни 20 / Политика 25 3357 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

По повод последния запис за Бойко Борисов, който изтече в медиите, социологът Кънчо Стойчев заяви, че той е фалшив и със сигурност не е гласът на премиера. „Това не е езикът, който използва Борисов“, твърди социологът, цитиран от „24 часа“.

Самият Борисов преди ден коментира, че записът не може да го впечатли. А, от своя страна, пиарът му Севделина Арнаудова вметна, че „в България героите са скрити зад анонимни IP адреси“.

По-късно в отговор на журналистически въпрос дали не го ядосва фактът, че някой се опитва да клати държавата, като пуска някакви записи, Борисов коментира: „Това са 10 години вече. Това са 10-15 години, нищо ново не научиха. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Е, Ненчо Балабанов да го вземат, той най-готино ме имитира“.


Снимка: БГНЕС

Социологът Кънчо Стойчев коментира и действията на Васил Божков. „Това са заявки, които целят нещо друго, но той няма как да влезе в политиката, тъй като няма как да влезе в държавата, без да бъде задържан. Така че за мен това е невъзможно и нелогично", коментира тази сутрин пред БНТ той политическия проект, който готви укриващият се в Дубай бизнесмен.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 16:02, 16 юни 20

От факта, че ми изтрихте въпросите защо се твърди и дали сте медия, както и молбата ми да ми обясните това, става ясно, че не сте медия, която има за цел да информира гражданите, а нещо друго. Какво сте – вие решавате, но не се крийте зад паравана на информационна медия, моля.

2 Анонимен 16:08, 16 юни 20

Браво, второто не го изтрихте. А сега прочетете първото от кошчето за боклук и при следващата си публикация ни информирайте обективно защо се смята, че този запис е фалшификат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама