Тотото откри пунктове за лотарийни игри

12:39, 10 юни 20 25 2905 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Спортният тотализатор (БСТ) започна да продава талони за моментните си лотарийни игри в магазин от веригата „Фантастико“.

"До края на този месец смятаме да отворим и останалите 10 обекта. Те също ще предлагат само моментни лотарийни игри. След като получим одобрение от комисията по хазарта, ще започнем да предлагаме и цифрови игри - така нареченото тото. Надявам се това да стане до месец и половина и участниците в нашите игри да могат да пуснат своите фишове и да изтеглят своя късмет, без да се налага да ходят специално за тази цел до пункта. Това е част от плана за разширение на дейността на тотализатора и на мрежата за продажби", заяви изпълнителен директор на БСТ Любомир Петров.

Директорът на БСТ съобщи, че имат ръст от около 100% в приходите от лотарийните игри за март, април и май в сравнение със същия период през миналата година.

След промените в Закона за хазарта и отнемането на лиценза за моментни лотарии от фирмата на Васил Божков, БСТ остана единствен играч в този сегмент на хазартния пазар, съобщава БГНЕС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама