Еленко Ангелов: Написах "РЕАЛНОСТ?" с много любов

14:00, 09 юни 20 / Култура 25 6329 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Срещаме ви с Еленко Ангелов, който към днешна дата е автор на книги. Продължава да работи като психолог, терапевт, пиар, консултант и отстранител на проблеми (трабъл-шутър/trouble-shooter). Популярен е от малкия екран със стотици предавания за рационалната сила на мисълта и приложна психология, както и със смели предавания, в които с човешко лице говори за теории/факти на родна и световна конспирация. Има десетки статии в родния и чужд печат и с качествено влияние в социалните мрежи.

Наскоро Еленко издаде първият си роман, който носи името „РЕАЛНОСТ?“. За творбата си споделя, че се развива под съпровода на музиката на „The Rolling Stones” и обединява в себе си много жанрове – екшън, трилър, секс и психология, както и че е плод на 5 години удоволствие, като само последните 3 седмици са били изпълнени със здрав труд.

Снимка: Юлиан Тодоров

Всеки бъдещ читател може да види на гърба на книгата хаштаговете, описващи творбата“, казва Еленко.

Авторът обяснява, че кориците на книгата са дело на един от най-талантливите дизайнери с които е работил - Росен Дуков, а редактори на романа са две наследнички на Васил Левски – Ася Иванова и Татяна Кунчева, както и Полин Златева. Той споделя, че в романа има над 50 главни герои, както и много второстепенни, които впоследствие ще се превърнат в главни, тъй като творбата е запланувана да бъде първа част от бъдеща трилогия.

Първият хаштаг, който аз бих сложил на романа е #Комедия.“, споделя Еленко.

Снимка: Еленко Ангелов

За другите си две нови книги, носещи заглавията „Депрограмиращи сентенции“ 1 и 2 част, авторът казва, че са своеобразно продължение на друга негова книга от преди 5 години - „1-на безплатна обиколка около Слънцето“. Еленко обяснява, че на всяка страница с шрифт B52 е поднесъл близо хиляда сентенции и афоризми изковани изцяло в сърцето му. Споделя, че е пускал част от тях в социалните мрежи и много се радва, че са приети положително и имат доста харесвания и споделяния. Радва се, че има хора, които оспорват по между си авторството на неговите афоризми.

Снимка: BookTrading

В книгите има приложна психология, като това е мъдростта през вековете, пречупена през моята призма“, споделя авторът за книгите.

Еленко разказва и за друга негова любов, която е с него още от детските му години, а именно натуралният бодибилдинг. По темата с натуралния бодибилдинг Еленко споделя, че му помага да се справя с лошото настроение и депресивните мисли, както и че се е върнал към активното му практикуване преди повече от четири години. Обичам да се състезавам с млади момчета, като винаги гордо заявявам, че никога не съм взимал каквито и да било химични добавки, макар да съм привърженик на свободната воля. Вярвам, че всеки има право сам да избере дали да взима добавки или не“.

Успехът е относително понятие, постигнатият от мен през последните години е, че се видях като герой в очите на моите герои. Очаквайте в бъдеще да ви спуквам от смях. Както казва моят приятел Венци от „Тутурутка“, добре че е майтапът, че да си кажем истината“, завърши Еленко.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 15:47, 19 сеп 20

Еленко Ангелов го забелязах съвсем наскоро в предаването на Росен Петров. Впечатли ме излъчващото спокойствие, вътрешна убеденост и способност да предизвика доверие в тезите, които развива. С две думи привлече вниманието ми и ще потърся произведенията му на всяка цена,
защото съм провокиран.Умен и интелигентен и ако бях премиер щях да го привлека за пиар, съветник и каквото се сетиш. На такива хора с техният ум и образованост трябва да се дава път да помагат за просперитета на държавата ни.

2 Анони 22:06, 05 юни 21

Първо човекът е селяк.
Второ никога никъде не е работил като психолог - импровизира и си е жив шарлатанин.
Трето завършил е едвам юзу.
Четвърто - преписва книги за световните конспирации - рептили, извънземни и всякакви такива отвлечени теории.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама