А1 подарява по 2000 МВ мобилен интернет за всяко плащане през Моят А1

11:18, 02 юни 20 25 1509 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Нов бонус за клиентите на А1, които изберат да платят месечните си фактури през един от дигиталните канали на телекома – приложението Моят А1 или раздела Моят А1 на www.a1.bg, вече e в сила. Инициативата неслучайно идва след като всички магазини на компанията официално отвориха врати, а тези извън търговските центрове дори се върнаха към обичайното си работно време от преди кризата.

Плащането онлайн обаче остава по-сигурно, по-удобно и по-бързо. Именно затова телекомът продължава да окуражава клиентите си да се възползват от Моят А1. Най-новият бонус е в размер на 2000 МВ и е в сила за всички онлайн плащания на фактури от 1 юни през съответните канали. Както и с предишните подобни инициативи на А1, клиентът може да избере да активира мегабайтите на своя номер или да ги подари на свой близък, стига избраният номер също да е на абонаментна услуга, част от мрежата на А1. 

Снимка: А1

Процесът по активиране на бонуса е бърз и лесен за изпълнение. След като клиентите платят своята фактура, Моят А1 автоматично ще им предложи да въведат номер, който да получи мегабайтите. Въведеният номер може да е същият, чиято фактура е била заплатена или различен от мрежата на А1. Клиентите могат също така да решат дали да активират бонуса си веднага след плащане или да оставят това за по-късно. В случай че решат да направят активацията на своите 2000 MB по-късно, те ще бъдат подсетени за това следващият път в рамките на 10 дни, когато се впишат в приложението или в раздела Моят А1 на А1.bg.

Бонусът е еднократен и важи в рамките на 30 дни от датата на активацията му, като от него могат да се възползват както регистрирани в Моят А1 абонати, така и ползватели на услуга, дори и тя да не е на тяхно име. Процесът по активация, както и общите условия на кампанията са идентични в приложението Моят А1 и в сайта на компанията.

Започват предварителните поръчки за Sony Xperia 1 II в онлайн магазина на А1

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама