НДК изнася събитията на открито

14:22, 22 май 20 / София 25 2306 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В следствие на кризата с разпространението на коронавируса и последвалите от нея тежки икономически последствия за културната, конгресна и развлекателна индустрии НДК предприема спешни мерки по адаптация на дейността си, трансформация на екипа и процесите. Целта е да се съхрани част от календара, като се предостави възможност за провеждане на събитията в „Платформа А6“. Пренасочването към външни условия е единственото, което може да спаси събитията, съобщиха от НДК.

Снимка: НДК

Платформата с площ 1 200 кв.м. ще създаде условия за сигурността на посетители, артисти и партньори. Ще бъде разположена в парка зад Двореца, в непосредствена близост до вход А6, с капцитет до 360 места. Новата платформа ще функционира от 1 юни.

НДК, „Joker Media Rental” и “Right Rental” си подават ръка в името на запазването на културната и събитийна индустрии в настоящия труден момент. Цялата финансова и материална инвестиция по „Платформа А6” се осъществява от двете водещи компании, а НДК предоставя пространство, организационно, логистично подпомагане, както и съдържание, подходящо за реализация в новите условия.

Снимка: НДК

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама