Съдят следовател за хулиганство и агресия срещу полицаи

16:29, 21 май 20 25 1692 Шрифт:
Редактор:

Следовател в Следствен отдел към Софийска градска прокуратура е привлечен към наказателна отговорност за хулиганство и оказване на съпротива срещу орган на реда, съобщават от държавното обвинение.

Вчера полицаи са отишли по сигнал за силна музика на адрес в столицата. На място установяват, че шумна компания употребява алкохол и слуша музика. Сред присъстващите е била следовател в Следствен отдел към Софийска градска прокуратура.

Пристигналите служители на реда обяснили, че с действията си гражданите нарушават обществения ред в нощно време. Тя игнорирала разпорежданията на полицейските служители, като се държала арогантно, седнала на пейка и вдигнала чаша с водка.

Предотвратиха атентат срещу съдия във Враца

На лицата от събралата се група пред жилищния вход били поискани документи за самоличност, а тя отправила обидни думи към служителите на реда.

Последвало и агресивно поведение от нейна страна спрямо униформен – дърпане за ръка и удряне по рамото, уточняват от прокуратурата. Служителят на реда направил опит да я спре и да ѝ сложи белезници.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 16:43, 21 май 20

Водката ще спаси света

2 Анонимен 13:09, 22 май 20

Всеки ден пият и тормозят жители на блока, крайно време да се спре това.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама