Джошуа е уплашен! Да се бие или да овакантява титлата

09:57, 20 май 20 / Спорт 25 3972 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Боксьорът Кубрат Пулев изрази увереност, че ще победи Антъни Джошуа в мача им за световната титла в тежката категория и добави, че британецът се страхува от него и умишлено продължава да бави срещата. Кобрата даде интервю за сайта badlefthook.com.

Битката трябваше да се проведе на 20 юни, но бе отложена заради пандемията. Все по-вероятно изглежда тя да се проведе на необичайно място, може би дори без публика.

Еди Хърн: Джошуа – Пулев ще осигури $10 милиона от билети

"Изглежда, че е уплашен и затова се опитва да отложи или отмени мача. Има две възможности: или се биеш, или овакантяваш титлата. От наша страна направихме всичко. Съгласихме се на всички условия, които екипът на Джошуа поиска и сега
зависи от тях. Готов съм да срещна Джошуа, без значение къде. Чакам Еди Хърн
най-сетне да вземе решение къде да се бием и да започваме", коментира Кубрат.

"Нямам търпение мачът да започне. Мисля, че е възможно да се бием без фенове по трибуните. Ще бъде още по-ожесточено. И много по-интересно за телевизионната публика. Влизам в този мач, за да го спечеля", категоричен е Пулев.

Кобрата отхвърли варианта да приема оферта да се оттегли, позволявайки провеждането на британски мегасблъсък Антъни Джошуа - Тайсън Фюри.

"Няма да го приема. Направих го веднъж, когато не бях длъжен, за да има своя втори мач срещу Руис. Всичко бе против правилата на Световната боксова федерация, но направих компромис. Достатъчно! Не разбирам защо продължаваме да отлагаме, вместо да определим дата и място, и да започнем работа. Нямам търпение да победя. Толкова много боеве в ММА се провеждат, има планирани боксови мачове за юни и юли. Какво ни спира? Не се страхувай, шампионе, хайде! Какво има?".

"Виждам, че хората се страхуват от мен и опитват да срещнат някой друг преди това. Не трябва един истински световен шампион да действа така. Дори Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд се завърнаха към спорта, за да покажат, че са истински воини, не като него. Мина една година и винаги имат причина за отлагане...“, заяви още Кобрата.

"Джошуа има слабости. Аз имам много качества и го превъзхождам. Хората ме подценяват от дълго време. Време е да им покажа истинския Кубрат Пулев", каза още боксьорът ни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама