Къде няма да има вода в София

07:10, 19 май 20 / София 25 1045 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Лешникова гора“ вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мавровец“ от ул. „Лешникова гора „ до ул. „Мащерка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мавровец“ ъгъла с ул. „Лешникова гора“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Георги Наджаков“ кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Акад. Георги Наджаков“, ул. „409-та“, ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „409-та“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шарл Шампо “ ъгъла с ул. „409“ .

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Димитър Георгиев 09:54, 19 май 20

Тази новина може да си я поместите в секция "София". Не е необходимо да ангажирате гражданите на цялата страна с такива новини.

2 Стамен В. 15:06, 19 май 20

Ами проверявайте ги тези неща преди да пишете, господине. Аман от такива "будни граждани".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама