"Левски" поднови тренировки, пуснаха в продажба виртуални билети

20:59, 15 май 20 / Спорт 25 3899 Шрифт:
Редактор:

Футболистите на "Левски" подновиха тренировки на стадион "Георги Аспарухов" при строго спазване на противоепидемичните мерки, съобщава БНР.

Спортният министър Красен Кралев позволи само преди ден провеждането на групови занимания на открито за професионалисти и аматьори, а играчите на "сините" преминаха задължителните PCR-тестове в началото на седмицата.

До момента няма сведения за положителни проби за Covid-19 в Левски.

"Сините" футболисти тренират по правилата за социално дистанциране и по петима наведнъж, като за всеки от тях има треньор.

Те ще излизат на групи до края на деня на основното тренировъчно игрище на "Герена" и ще продължат заниманията по подобен начин, докато се стигне до фаза за отборни тренировки.

Всеки загубен час е пирон в ковчега на „Левски“

Играчите на Левски проведоха първото си занимание пред погледа на изпълнителния директор Павел Колев, спортния директор Ивайло Петков и други членове на администрацията.

В същото време ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за предстоящата 106-годишнина на клуба. Те са с цени от 10 лв и 106 лв, като целта на тези и всички други дарителски кампании е да бъдат събрани нужните спешно 1.5 милиона, без които отборът няма да оцелее до лятото.

До момента левскарите и бивши собственици на клуба са събрали около 2 милиона лева. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама