Цветомир Найденов се присмя на разкритията на Божков

09:15, 15 май 20 25 3020 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

"Това ли са ти компроматите?" Това написа бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов във Facebook по повод публикуваните от Васил Божков снимки от кореспонденция, за които твърди, че е с финансовия министър Владислав Горанов.

Васил Божков публикува разговори с потребител на име Vladi Goranov

"Череп, олигофрен такъв, това ли са ти компроматите? Нали знаеш, че си те познаваме още като комарджия, който бележеше картите и нареждаше зарчетата... и сега с некадърните ченгета около теб като Славчо Марков, Боре Гъза, Каню, Тумпи... това ли измислихте бре, конспираторчета? За това ли си навих алармата в 7 .... ебати смешниците!  Аре, бегайте да си играете на дестабилизация, жалки ченгета...", написа Найденов, като в публикацията си на няколко пъти използва смеещи се емотикони.

Малко след това Найденов написа и втори пост в социалната мрежа, в който се подиграва на правописа в съобщенията между Божков и този, за когото се твърди, че е финансовият министър. "В ДС трябваше да те научат как се пише саботаж, диверсия...как ще буташ правителства сега?", коментира собственикът на Efbet.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама