Новите безжични слушалки Sony вече се продават в България

13:18, 12 май 20 / Култура 25 2689 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Миналият месец от Sony обявиха безжичните слушалки WF-XB700, а от скоро вече се продават и в България. Моделът е позициониран под върховия WF-1000XM3 модел на компанията, но се предлага на значително по-ниска цена, а и предлага някои нови екстри и функции.

Новите слушалки не предоставят възможност за пълна изолация на околния шум, но за сметка на това идват с функцията EXTRA BASS, която доста подсилва ниските честоти. Слушалките имат и IPx4 защита от влага, подобрен живот на батерията от 9 часа работа, както и допълнителни 9 часа при презареждане с кутията, а всяка от тапите има и бутон с програмируема функция, предава Nixanbal.

Слушалките са налични в Sony Center, като се очаква скоро да бъдат достъпни и в други вериги за техника. Тапите се предлагат в черно и тъмносиньо, и ще струват на собственика си 279лв.

Припомняме ви, че моделът Sony WF-1000XM, който е премиум моделът на компанията, излезе на пазара със стартова цена от 499лв, а сега се предлага за около 370лв.

Междувременно преди няколко дни японците обявиха и модела WF-SP800N, който застава между другите два и е насочен към хората с активен начин на живот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама