Жени Калканджиева с първи думи след ареста

15:19, 07 май 20 25 4022 Шрифт:
Автор:

Жени Калканджиева проговори в социалните мрежи за ареста си, след като в сряда Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни. Причината - търсят се още свидетели по него. 

Както TOPNOVINI.BG съобщи, „Мис България 1995“ беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда. Преди две седмици съпругът й също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция. 

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания. Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми", написа в социалните мрежи Калканджиева.

Пуснаха Жени Калканджиева от ареста

"Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.  Уверявам ви, че в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда. Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви"", допълни миската.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама