Предимно слънчево в петък

06:30, 08 май 20 25 2137 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В петък ще бъде предимно слънчево с временнни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Максималните температури ще са между 18 и 23 градуса, в София около 19.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа умерен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 16-18 градуса. Температурата на морската вода е 12-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще духа умерен и силен северозападен вятър. Ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще бъде почти без валеж. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13, на 2000 метра - около 5 градуса.

През почивните дни бъде предимно слънчево. Още в събота вятърът ще придобие южна компонента и ще се затопля, но сутринта в събота все още ще е сравнително хладно с минимални температури между 3 и 8 градуса, в отделни райони са възможни слаби слани. В неделя в следобедните часове над планините ще има по-значителна купеста облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама