Мачовете от типа e-soccer привличат нови привърженици на bwin

10:30, 06 май 20 / Спорт 25 2845 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

Всеки фен е усетил тежката спортна абстиненция, която продължава вече втори месец и отдалечава все повече спомена от приятните и атрактивни дербита, които идваха с най-разнообразни възможности. Със сигурност присъствието на няколкото останали футболни първенства по света даде някаква надежда, но истинските запалянковци разполагаха с цяла седмична програма и обикновено разделяха дори устройствата, на които ще гледат предстоящите спортни сблъсъци.

Мнозина са категорични, че това преживяване ще остави дълго време своя белег, но когато една спортна дисциплина затвори врати, друга отваря своите доста широко. Ако атлетите са изпратени в почивка и трябва да се подготвят сами при евентуалното възобновяване на първенствата, техните дигитални копия в момента работят извънредно. Почитателите на електронни спортове не са изпитали особена футболна липса, през последните два месеца при тях турнирите се движеха с пълна сила и доставиха толкова необходимите спортни дербита, било то и виртуални. Говорим разбира се за електронен футбол или e-soccer, както го познават по света.

 Това е една изключително красива алтернатива, в която можем да видим както настоящите актуални отбори, така и редица легенди, които отдавна преустановиха своята спортна кариера. Електронният футбол често намира място сред букмейкърите, които останаха съпричастни с футболните фенове. В платформата на Bwin можем да открием редица възможности не само за гледане на е-soccer, но и за поставяне на залози, включително и по време на игра. Ако все още сте скептични към е-soccer изживяванията, може да обърнете внимание на ревюто на Bwin от Efirbet, където се разкриват всички възможности за поставяне на залог, практически съвети и още много други подробности и необходима информация.

Междувременно ние ще обърнем внимание на основните положителни страни. Нека започнем с това, че този вид спортни забавления са може би най-добрата и близка симулация, която бихте могли да откриете в момента. Футболните срещи са сравнително кратки и рядко мач ще надвиши интервала от 12 минути. Предпочитаната платформа, на която професионалните играчи премерват сили е FIFA 20 и до този момент поредицата от тези игри става все по-реалистична и адекватна в пресъздаването на движенията на играчите, образите им, както и други малки детайли като овладяването на топката, движенията при фаулиране и други.

Дизайнерите са се постарали толкова много, че най-вероятно ще забележите дори и потта по дигиталните копия. Следващият важен факт е, че тук никога няма да се наложи да кажете реплики от рода на "Ако Зидан играеше, щяха да бият!". Французинът може да е в пенсия, но в света на електронните спортове е все още активен и действащ играч и много бързо може да върне носталгията към по-красивите футболни дни, които до този момент не са се повторили. Краткото време дава и още една интересна възможност - професионалните играчи осъзнават, че за 10 минути трябва да изстискат всичко, което отборът им може да даде, следователно няма да ставаме свидетели на бавенето на играта.

Тук излъчването на победител е значително по-справедливо и уменията надделяват значително над стратегията. Времетраенето на една футболна среща автоматично повишава шансовете да се отдадете на повече спортни дербита и след като изгледате един турнир, шансовете да се разочаровате от електронните спортове намаляват драстично, а и трябва да бъдем откровени - това е една от малкото спортни възможности в момента, следователно е по-добре да я оценим. А и дори с връщането на нормалния спортен режим, електронните спортове ще запазят значителен интерес, все пак не са чак толкова претенциозни и не се влияят от фактори като настроението на съдията. В електронните спортове ще открием истинския наследник на Пиер Луиджи Колина, следователно там всичко зависи от играчите и уменията им с джойстика.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Киро 14:27, 18 юни 20

Като цяло електронните спортове стават все по-популярни. Не само футбола, но и залозите на тенис и конни надбягвания. Не са много букитата, които предлагат такъв вид залози: https://azbookmakers.com/esports-betting

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама