Облаци и дъжд във вторник

06:30, 05 май 20 25 2285 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес облачността ще е променлива. В източните райони на отделни места все още ще превалява дъжд, но след обяд и там валежите ще спрат. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 19 и 24 градуса.

По Черноморието облачността ще е променлива. На отделни места ще превалява дъжд. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 17 и 20 градуса. Температурата на морската вода е 13-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините облачността ще е променлива. На отделни места ще превалява дъжд, над 2000 метра - сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 12 градуса, на 2000 метра - около 6 градуса.

В средата на седмицата, с усилване на вятъра от запад-северозапад, в четвъртък в източните райони - от север-северозапад, дневните температури отново ще се понижат. Ще бъде хладно за първата половина на май, облачността ще е по-често значителна. На места, повече в сряда, ще има и валежи от дъжд, в планините над 1200 метра - от сняг.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама