Фънки: Културата отдавна е прибрана в мазето и на никого не му пука

20:30, 03 май 20 25 3288 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Не съм гаден. Обичам да казвам това, което виждам и чувам. Не желая да правя евала на когото и да било. Не измислям и то се вижда. Така Димитър Ковачев – Фънки коментира участието си в предаването „Като две капки вода” пред Нова телевизия..

Фънки коментира, че има дефицит на истината. „От време на време, като хвърлям поглед на разни предавания - такъв Комсомол цари, че ми идва да умра от смях”, посочи той.„Амулетът има и другата страна – как да му кажеш истината, като ще го обидиш страшно. Тук вече е Димитър Ковачев – The Funk. Въобще не ми пука, че ще го обидя”, коментира още Фънки.

Нашият свят е пълен с блюдолизци, които предпочитат да оближат пепелника, вместо да кажат: „Абе, я си изхвърли пепелника”, коментира музикантът.

От Прехода най-много го е разочаровало отношението към културата. „Това, за което мечтаехме, не се случи. Всичко е с привкус на гадно минало. Културата отдавна е прибрана в мазето, на никого не му пука за това”, заяви Фънки. „Един огромен процент от българските интелектуалци ги няма в България. Остана утайка, която се развива и завзема”, посочи той. „С Амебата продължаваме да си блъскаме главите в стената, а вече е късно да спрем. Решение няма, нищо не се променя”, заяви Фънки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама