WhatsApp вече позволява видеоразговор между 8 души

19:40, 28 апр 20 / Култура 25 3349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световната епидемия и социална изолация се превърнаха в причина, през последните седмици, всички приложения за видеоразговори да са в разцвета си. Търсенето на нови начини за комуникация и общуване, накара всички разработчици на софтуер да обновят приложенията с нов арсенал от екстри и възможности.

Пресен пример е приложението WhatsApp, които с последния си ъпдейт направиха конферентните разговори възможни. В новата версия на приложението има опция за разговор между 8 души.

Новата възможност за разговори между вас и още 7 приятели идва с версия 2.20.50 на WhatsApp за iOS, като ъпдейтът ще бъде пуснат всеки момент и за Android. Функцията беше първоначално разпространена в бета версия от 21 април.

Припомняме, че до момента приложението позволяваше видео връзка между максимум четирима души. 

Групови обаждания могат да се стартират директно от общия чат или от новия бутон New Group Call, който е добавен при последната версия на приложението. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама