Рут Колева към ЛиЛана и Скилър: Как не ви е малко срам?!

12:40, 27 апр 20 25 7890 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Дни след като певицата Лилана и брат ѝ – бийтбоксъра Скилър, бяха арестувани и обвинени за измама с евросредства, колежката им Рут Колева не подмина темата. Певицата, която е известна с острия си език, публикува коментар в социалната мрежа, в който пита: „Как не ви е малко срам“.

Певицата ЛиЛана остава в ареста, брат ѝ Скилър с гаранция от 100 000 лв.

Публикуваме поста на Рут Колева без редакторска намеса:

Чета за ареста на Лилана и Скилър и първоначалната ми реакция беше "Гешев е позор!", ама все пак реших да погледна в търговския регистър набързо за какво става въпрос. 10 клика по-късно намерих няколко фирми регистрирани на името на Лилана, Скилър и на майка им, които са с регистрация в Монтана и имат спечелени по 200-250 хиляди лева всяка, от различни фондове. Има регистрирана фирма и на името на приятелката на Скилър. Цветина Пламенова Димитрова е управител на фирма Макротренд ЕООД която е искала 249 800,00 от фонд за, цитирам "Насърчаване на предприемачеството чрез пазарна реализация на Qamp;A платформа за икономическо консултиране и осъществяване на специализирани икономически анализи - Макромедия"....отново в Монтана. Страхотен икономист-предприемач ще дойде тази Мис София - Цветина. На Скилър другата фирма Скилър ЕООД има 240000 лв спечелени от ИСУН. На съдружника Мартин Димитров и жена му също няколко фирми в Монтана, Горна Оряховица...Летят едни милиони левове като бял хляб. Друга фирма на Лилана - Нованор ООД печели "Подобряване на управленския капацитет и отговорността към околната среда на Нованор ООД" на стойност 400 хил.лв. Само ме знам кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама