Арестуваха нападателите на Слави Ангелов при масирана операция в София

19:25, 23 апр 20 25 4984 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Разбитата в София организирана престъпна група се е занимавала със силови действия и нанасяне на телесни повреди. Това каза главният прокурор Иван Гешев, пристигайки на ул. „Черковна“ в столицата, където се провежда масирана акция под надзора на Спецпрокуратурата, предадава ТOPNOVINI.BG.

Един от случаите, по който се работи, е свързан с нападението и побоя на журналиста Слави Ангелов, заяви главният прокурор Гешев.

Припомняме, че журналистът беше нападнат и пребит от двама непознати с метални предмети пред дома му на 17 март.

"Извършват се активни действия по разследването", заяви Гешев и съобщи, че се претърсват леки автомобили и още адреси. Главният прокурор каза, че в рамките на утрешния ден ще се прецени на кои от задържаните и колко от тях ще бъдат привлечени в качеството си на обвиняеми.

"Случилото се с вашия колега е атентат срещу държавата, обърна се главният прокурор пред медиите. Живеем в правова държава и посегателствата над журналисти и обикновени граждани не може да се случват", категоричен е Иван Гешев. Той отказа да съобщи колко са задържаните лица до този момент, за да не се попречи на разследването, но е ясно, че те са няколко. 

По информация на bTV сред арестуваните има четирима ММА бойци. Те са били от агитката на ФК „Левски“ – „София Запад“. Известно е, че сред задържаните са Любомир Делев, Павел Георгиев и Даниел Илиев.

Слави Ангелов: Един ден ще знам кой и защо организира нападението срещу мен

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама