Шофьорът на кмета на Симитли с COVID-19, Апостолов сее обиди към журналисти

18:00, 22 апр 20 25 3389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Екип на РЗИ-Благоевград е тествал всички служители в общинската администрация на Симитли, сред които и кметът Апостол Апостолов. 

До мярката се стигна след като шофьорът на градоначалника е с положителна проба за коронавирус. Заразата е установена след постъпването на шофьора в болница с тежка двустранна бронхопневмония.

Първоначално са му направени два бързи теста, но те дават отрицателен резултат. В администрацията работи и съпругата на шофьора, която също е тествана за коронавирус. 

Снимка: БГНЕС

“От РЗИ-Благоевград дойдоха и изследваха около 26 човека. Резултатите ще излязат най-вероятно в петък или събота. След това ще действаме според правилата. Здравните власти ще преценят дали ще има нужда общинската администрация да бъде поставена под карантина”, заяви пред "Фокус" кметът Апостол Апостолов.

Предполага се, че шофьорът се е заразил с COVID-19 в Испания, където е придружавал кмета на Симитли. В началото на месец март двамата са посетили бившия президент на “Реал Мадрид” Лоренсо Санс, който почина в края на месеца заради коронавирус. 

Германски учени очакват втората вълна на Covid-19 да е по-унищожителна

Кметът Апостол Апостолов е известен с десетките си изцепки, като не пропусна и този случай, за да блесне пред телевизионните камери. Докато репортер на bTV се опитваше да вземе интервю от него, получи комплимент, че е “чума”. 

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама