Започва тестването на шофьорите от градския транспорт

13:58, 18 апр 20 / София 25 2741 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Започва тестването за COVID-19 на шофьорите на градския транспорт. За днес са осигурени 400 теста за изследване на водачи от гаражите “Малашавци” и “Дружба”. В тези два гаража работят засега единствените два случая на шофьори с положителни проби за вируса. Тестовете на техните контактни лица от първи ред са отрицателни.

„Планираме поетапно тестване на всички 2000 водачи на наземния градски транспорт. За да гарантираме движението на транспорта, сме въвели работа на екипи, които нямат контакт по между си“, съобщи Йорданка Фандъкова.

Фандъкова е притеснена от завръщането на софиянци

Продължава тестването на контактни на болни от коронавируса в кв. “Факултета” и ж.к. “Филиповци”. „Опитите за провокиране на напрежение и противопоставяне на хората за дискриминация на етнически принцип са непростими в такъв момент. Разследващите служби работят и ще установят източниците на напрежението вчера“, писа тя.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама