Слънчева събота

06:50, 18 апр 20 25 2378 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд над северните и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но няма да вали. Ще духа слаб северозападен, в източните райони до умерен североизточен вятър, съобщиха от НИМХ.

Максималните температури ще бъдат между 21° и 26°.

По морето също ще бъде слънчево, с умерен предимно североизточен вятър. Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа слаб, по билата умерен северозападен вятър.

Какво време да очакваме в неделя? Облачността ще е променлива, не са изключени изолирани слаби валежи. Максималните температури ще варират от 23° до 28°.

От понеделник ще започне промяна на времето. Вятърът ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличи, ще започнат валежи от дъжд. По- значителни ще бъдат валежите в Югозападна България. Във вторник застудяването и валежите ще продължат.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама