Майката на Карл-Антъни Таунс загуби битката в COVID-19

12:50, 15 апр 20 / Спорт 25 1841 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трагедия сполетя звездата на Минесота тимбърулвс Карл-Антъни Таунс. Майката на центъра е починала на 58-годишна възраст, след като не е успяла да се пребори с COVID-19, предаде BBC.

Джаклин Крус бе в изкуствено поддържана кома от миналия месец. Избраният под №1 в Драфта на НБА през 2015 обяви в края на март, че майка му е в тежко състояние заради коронавирус.

"Джаки значеше много за много хора - съпруга, майка, дъщеря, баба, сестра, леля и приятел. Тя беше матриархът на семейство Таунс и невероятен източник на сила. Пламенна, грижовна и обичаща личност, която докосваше всеки, който я е срещал. Правеше всичко с голяма страст и енергията й няма как да бъде заменена", заяви говорителят на семейството, цитиран от официалния сайт на "Горските вълци".

 

Ръководството на Националната баскетболна асоциация (НБА) поднесе съболезнования на семейството на Таунс.

Бащата на баскетболиста – Карл-Старши, също бе диагностициран с коронавирус, но към момента се възстановява без усложнения.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама