Трагедия във Велинград: Семейство треньори по плуване открити мъртви

18:11, 12 апр 20 25 5337 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Жестока трагедия разтърси Велинград и спортната общност в региона. Полицията откри мъртви в дома им треньорите по плуване Йорданка Пенина и Велчо Клешков и 23-годишния им син Владимир, съобщи БНТ.

Малко преди 10 часа съседи на семейството подали сигнал за нетипични шумове от дома на спортистите. След пристигане на органите на реда установили труповете на семейството. По неофициална информация 68-годишния Велчо първо е убил жена си, а после сина си, и се е самоубил.

На мястото е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор „Научно-техническа лаборатория“ при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар.

Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:23, 15 дек 20

това е пълна лъжа всички те са се самообили

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама