Защо да не гледаме на живо ген. Мутафчийски, а да се информираме от писмени източници

09:16, 09 апр 20 25 2131 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Да не гледаме на живо брифингите на ген. Венцислав Мутафчийски, а да се информираме за броя на заразените с коронавирус от писмени източници. Такъв е съветът на медийния експерт Георги Лозанов, с който да се справим по-лесно със стоенето затворени вкъщи.

Имотният пазар е жив, но диша трудно

Изписани, числата носят меланхоличната утеха на статистиката - нищо лично, докато от устата на генерала, те звучат като персонални обвинения - видяхте ли, ако ме не слушате и по-лошо ще стане. Той, искал или не, се е превърнал в говорител на природно явление (на вирус), така че, каквото и да каже след безапелационността на числата - за обществото, младите, старите, имигрантите, журналистите, експертите и пр., а дори и да замълчи снизходително, има тежестта на природонаучен факт“, посочва Лозанов.

Кои книги четат българите по време на пандемия

А мислихме, че времето на натурфилософията е отминало... Пазете се да не ви хареса, защото то няма нищо общо с пасищните кокошки и възпрепятстваното в момента удоволствие от една дълга разходка в планината“, казва още медийният експерт.


TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама