В четвъртък ще е слънчево

06:30, 09 апр 20 25 1823 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

В четвъртък отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна България до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат предимно между минус 1 и 3 градуса. Максималните температури ще бъдат между 17 и 22 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен, след обяд изтокюгоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 13 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 10 градуса, на 2000 метра - около 3 градуса.

В петък времето ще се задържи предимно слънчево, след обяд с разкъсана висока облачност, позначителна над Северна България. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили до умерен. Ще се затопли още, минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, а максималните - между 19 и 24 градуса.

В събота вятърът ще се ориентира от североизток и с него ще проникне по-хладен въздух, дневните температури ще се понижат с 3-4 градуса. Ще има позначителни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама