Във вторник ще е слънчево

06:30, 07 апр 20 25 1867 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Във вторник времето ще бъде слънчево. Ще продължи да духа до умерен вятър от изтоксевероизток. Минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2 градуса, в източните райони до 7-8 градуса. Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса.

По Черноморието ще продължи да духа умерен до силен североизточен вятър и вълнението на морето ще бъде 4-5 бала. Привечер вятърът постепенно ще започне да отслабва. Времето ще е предимно слънчево. Максималните температури на въздуха ще са между 9-14 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще продължи да духа силен до бурен вятър от изтоксевероизток, който през деня постепенно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра около 3 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

В средата на седмицата ще бъде слънчево. В сряда вятърът ще се задържи от изток североизток, в източните райони все още до умерен, в четвъртък - ще отслабне. Минималните температури ще са от минус 1 градус - минус 2 градус на места в Северна и Западна България до 4-6 градуса в източните райони, а дневните ще се повишават бавно и в четвъртък максималните ще са между 14 и 19 градуса.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама