Лекарският съюз събра 148 000 лева „За героите в бяло“

17:30, 03 апр 20 25 2574 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

11 дни след старта на Националната кампания на Български лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“, зад която застана и футболната звезда Димитър Бербатов има постъпили дарения в размер на 147 345.27 лева.

В централата на БЛС продължават да пристигат и материални дарения: маски, очила, защитни облекла за еднократна употреба и др.

Във видео в социалните мрежи Бербатов благодари на всички лекари, медицински сестри, болници, институции, които са на първа линия и правят всичко възможно да спрат разпространението на коронавируса.

Ако искате и Вие да се включите в кампанията „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:

Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19

Снимка: БЛС

От болница „Св. Анна“ в София съобщиха, че са получили ултрамодерна термокамера от фирма "Глобъл секюрити". Дарението е на стойност над 20 хиляди лв. и ще подпомогне усилията на спешните медици от първа линия, в борбата им с коронавируса.

Снимка: "Св. Анна"

 TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама