Каролев: В ареста беше нормално, всички полицаи се държаха много добре

15:29, 26 мар 20 25 2660 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Икономистът Владимир Каролев, който бе задържан за 24 часа заради нарушаване на карантина, публикува във Facebook съобщение до медиите и всички, които са го търсили

„От 12 медии се свързаха с мен с желание да коментирам задържането ми за 24 часа в РДВР - Благоевград и повдигнатите ми от СГП обвинения. На всички отговорих, че постът ми от вчера е ясен и недвусмислен и няма какво повече да добавя. Наистина няма какво и моля журналистите да не ми звънят по тази тема. Ако желаете, както правилно вчера отразихте широко съобщението до пресата на СГП за задържането ми, отразете и публикуваното от мен вчера вечерта, но моля без интерпретации. Ако иската да се говорим за икономика, финанси и Доналд Тръм, съм на линия”, обясни той. Икономистът благодари на всички, които са му писали.


СНИМКА: БГНЕС

Доста от вас питаха как е било в ареста - нормално. И да ви кажа, че както петимата полицаи в Разлог, така и всички полицаи в РДВР-  Благоевград и СДВР, с които трябваше да говоря и/или да ме пазят и ескортират от Разлог до Благоевград и на другия ден до София, се държаха много добре. Хубав ден и не се спичайте“, завършва Каролев.

Икономистът вече е обвиняем. Повдигнати са му две обвинения – едното е за нарушаване на карантината, а второто за заблуждаващи публикации в социалните мрежи, в които се обяснява, че мерките срещу епидемията са безплодни.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама