Отлагат новия двубой между Фюри и Уайлдър за есента

09:35, 25 мар 20 / Спорт 25 2504 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Третият мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се отлага за края на годината, разкри промоутърът на британеца Боб Аръм, предаде БГНЕС.

Преди месец Циганския крал нокаутира американския си съперник в седмия рунд след доминантно представяне и по този начин за втори път в кариерата си стана световен шампион в тежка категория.

Уайлдър, за когото това бе първа загуба в професионалната му кариера, веднага активира клаузата си за реванш, което означава, че двамата ще се изправят един срещу друг за трети път, след като в края на 2018 направиха равенство.

Очакваше се третата среща да бъде на 18 юли в Лас Вегас, но това вече няма как да стане заради пандемията от коронавирус.

"Няма как да гарантираме на боксьорите, че мачът ще се състои на тази дата. Къде ще тренират за мача? Нямаше как да стане. Трябва да направим една крачка назад. Как ще продаваме билети? Би било безумно да кажем, че мачът ще се състои по график, когато британците дори не могат да пътуват за САЩ", коментира Аръм.

"Може би мачът ще се премести за началото на октомври", допълни опитният промоутър.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама