Седим ли си вкъщи? (ИНФОГРАФИКА)

16:45, 24 мар 20 25 2022 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Над 10 дни вече е в сила извънредно положение, с което ни призоваха да си останем вкъщи и да ограничим контактите си до минимум, заради коронавирусът, който стигна и до нашите географски ширини. А на всеки домашната изолация се отразява по различен начин.

В тази връзка от TOPNOVINI.BG попитахме читателите си: Спазват ли препоръките да си седят вкъщи?

Данните на проведената анкета показват, че голяма част от обществото спазват препоръките и си седят по домовете или 76.01% от анкетираните.

На 15.50% от обществото работата не им го позволява.

4.43% от запитаните отговарят, че не спазват зададените мерки на Националния оперативен щаб, а 4.06% са посочили, като свой избор, че никой няма да им казва какво да правят.

С оглед на резултатите можем да направим извод, че по-голямата част от обществото осъзнава сериозността на проблема, с който е необходимо обединени да се справим, спазвайки препоръките, на хората отговорни с координацията и отговорността да дадем по-малко жертви и да бъде овладяно разпространението на коронавируса в България.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама