Опашка на магистрала "Тракия" заради проверките, напрежение няма

12:55, 22 мар 20 / София 25 3951 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Няма сериозно напрежение на пропускателните пунктове на София. Най-голяма опашка от автомобили има на пункта за проверка в началото на магистрала "Тракия", съобщи БНР.

По обяд в посока София задръстването е над 5 км.

От МВР напомнят за пореден ден, че всеки, който иска да напусне или да влезе в София, трябва да има попълнен от работодател документ, удостоверяващ причината за пътуването или попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от сайта на вътрешното министерство. На всички пропускателни пунктове и към момента продължават проверките, при които полицаи искат, освен декларации, и лични документи.

Президентът наложи вето върху част от Закона за извънредното положение

Пропускателните пунктове за София са следните: по пътя от Калотина за столицата при Божурище, по пътя за Перник при КПП-то на Владая, на АМ "Тракия" в посока Бургас КПП-то е при  разклона за Лозен, а за София - при Верила. На АМ "Струма" полицейски постове има в посока Благоевград при първия тунел, а на АМ "Хемус" - при пътен възел Яна.

По пътя между Своге и София полицейските патрули са преди Нови Искър, а по пътя от Самоков за София - при караулката на Горубляне на изхода на София и при вилна зона "Мечката". Между София и Бистрица и Белчински бани полицейски патрул има при вилна зона "Ярема", а по пътя от София до Петрохан - между Волуяк и Костинброд.

Смисълът на проверките е да се спрат безпричинните пътувания, напомнят от МВР.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама