Осем българи се завръщат от Мароко и Тенерифе

22:39, 19 мар 20 25 3166 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

8 българи се завръщат от Мароко и Тенерифе. Четирима български граждани, работещи в Мароко са излетели днес следобед от Казабланка за Букурещ, откъдето ще се завърнат в България, съобщиха от МВнР.

Със съдействието на посланика ни в Мароко Юрий Щерк нашите сънародници са качени на борда на самолет, предвиден за румънски граждани. На летището в Букурещ ги очаква представител на дипломатическата ни мисия там, който ще им съдейства за безпроблемно прибиране в България.

Ето какви са ограниченията за придвижване по света

Други четирима български граждани са излетели от остров Тенерифе през Румъния за България със съдействие на посолството ни в Мадрид.

Във връзка с наложените ограничения по света заради разпространението на коронавируса МВнР предупреждава българските граждани да не пътуват, освен ако нямат неотложни случаи, да отменят вече планирани пътувания и да спазват указанията на институциите у нас и в чужбина, да бъдат отговорни към себе си, близките си и обществото.

Захариева: Държавата никога няма да затвори границите си за българи

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама