Кобрата: Мачът с Джошуа ще бъде в края на годината

18:12, 19 мар 20 / Спорт 25 2956 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мачът за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа няма да се проведе по график на 20 юни, а най-вероятно ще се състои в края на годината. Това разкри самият Пулев пред bTV.

Кобрата и Ей Джей трябваше да се изправят един срещу друг на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" на 20 юни, но към момента това изглежда няма как да се случи заради все по-сериозните мерки за спиране на разпространението на коронавируса COVID-19, които се предприемат във Великобритания.

Изненадващ допинг тест за Кубрат Пулев

"На 20 юни няма как да се осъществи, макар че аз съм готов. Според мен няма как да се осъществи този мач на 20 юни, ще бъде няколко месеца по-късно, най-вероятно към края на годината", коментира Пулев.

Вчера и промоутърът на Джошуа Еди Хърн призна, че е възможно двубоят да бъде изместен, но заяви, че се работи по организиране на мача месец по-късно през юли.

В същото време Кобрата призова българите да спазват правилата и да бъдат смели в битката с коронавируса.

Колко ще вземе Кобрата от боя с Джошуа?

"Чувствам се перфектно, важно е да остане духът здрав, да бъдем смели и същевременно да спазваме правилата, защото това е изключително важно, всички заедно. Така ни постави ситуацията живота, че трябва да действаме заедно и да решаваме заедно. Трябва да бъдем много гъвкави и да устоим на това, което ни предстои. За някои е предизвикателство, за мен е нещо много сериозно и хората трябва да се подготвят. Много е важно и хората, които управляват България, да действат бързо и решително и да знаят какво правят", сподели той.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама