Слави Трифонов дарява 100 000 лв. за заплатите на медицинските сестри и санитарите в „Александровска“

15:36, 19 мар 20 25 12567 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Слави Трифонов дарява 100 000 лв. за заплатите на медицинските сестри и санитарите в „Александровска“. Това съобщи самият той във видео, излъчено в страницата му във Facebook.

"Тъй като в “Александровска” болница има 35 души медицински сестри и санитари, които са в пряк досег със заразените с коронавирус, а заплатите им са унизителни, реших лично аз да даря 100 000 лв. за допълнителни възнаграждения за тях“, заяви той.

Слави Трифонов призова и депутатите, министрите и президента да дарят заплатите си за борбата с коронавируса. „Мисля си, че има една група хора, която обикновено стои настрана от всичко това – те получават огромни заплати и субсидии от нашите пари, работят само три пъти седмично за тях и сега е времето да покажат, че са част от нас. Затова призовавам депутатите, министрите и президента да дарят парите от заплатите си за справяне с кризата с коронавируса у нас. Сега е време да използват парите си в полза роду. Аз правя каквото мога, вие правите каквото можете. Сега е време да видим какво могат българските политици“, каза той.

„Винаги съм знаел, че Остап Бендер е прав. Той казва, че проблемът със спасението на давещите се е проблем на самите давещи се. И всички ние сме попаднали в момента в едно блато, явно ще трябва сами да се оправяме“, посочи още Трифонов.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама