Племенникът на Тити Папазов заразен с коронавирус

12:45, 19 мар 20 / Всичко за коронавируса 25 1961 Topnovini

Баскетболният треньор на БК "Левски Лукойл" Константин Папазов призна, че неговият племенник е заболял от COVID-19. Константин Тошков е юношески национал и един от най-талантливите гардове в страната.

„Редно е да кажа, че моят племенник е болен от коронавирус. Благодарение на съдбата прибрах моите синове от Рим преди да настане истерията в световен план. Искам да успокоя всички, че той си стои вкъщи и се лекува. Чувства се добре”, каза Тити в шоу на bTV.

Трета жертва на коронавируса у нас

"В събота се обади сестра ми и каза, че племенникът ми има заболяването. Той е на 18 години, в България живее, даже няма симптоми. Той не е разбрал, а неговият треньор", обясни Тити Папазов.

"Беше шок в събота вечерта. След шока идва вярата. Просто хората трябва да осъзнаят много неща. Вярвам, че това е изключително важен момент а приземяването на целия свят. Трябва да пазим семействата си, нашите родители и да се опитаме да бъдем по-добре", каза още Папазов.  

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани