А1 подарява 10 000 МВ мобилен интернет на своите клиенти на мобилни услуги

13:03, 18 мар 20 25 2240 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

А1 дава безплатен еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, който клиентите на мобилни услуги могат да активират от днес (18 март) в мобилното приложение Моят А1, или в портала Моят А1 на A1.bg. Предложението е част от кампанията на компанията за дигитална солидарност с клиентите по време на безпрецедентната необходимост от социална изолация с цел намаляване на риска от разпространение на COVID-19. Мобилният интернет ще бъде наличен за частните клиенти с абонаментен план и предплатени карти, които ползват мобилни услуги от компанията.

Достъпът до интернет отдавна вече се е превърнал в жизненоважна необходимост за повечето хора днес. Технологична компания като А1 може да направи точно това – да помогне на клиентите да останат във връзка със своите източници на информация, общуване и забавление в периода на наложителна социална изолация. Благодарение на добре развитите ни дигитални канали за самообслужване можем да предоставим онлайн всички наши услуги, независимо от извънредната ситуация, в която се намираме.“, коментира Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България.

Бонусът от 10 000 МВ може да се използва в рамките на 30 дни след активацията му, която може да се направи днес чрез приложението Моят А1 или от портала Моят А1 на сайта на компанията. С Моят А1 клиентите могат да управляват онлайн своите услуги, без да поемат рискове с излизане навън и посещение на магазин.

Сметките могат да бъдат платени лесно и удобно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg. Освен че елиминира риска от предаване на болести по въздушно-капков път, подобно решение би спестило и много време в дългосрочен план. С него те могат да следят текущото си потребление, да добавят допълнителни пакети, да проверят фактурите си, да плащат сметките си и дори да получават персонални оферти.

Клиентите, които имат нужда от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео обаждане, което премахва нуждата от физическо посещение в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки работен ден, специалисти на А1 са на линия, за да съдействат. При нужда от съдействие с технически проблем, от А1 препоръчват използването на услугата А1 Видео помощник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама