Евродепутатът Асим Адемов с апел към съвестта ни

10:24, 18 мар 20 25 1715 Шрифт:
Автор: eDesign

"Коронавирусът настъпва и разширява територията си, за съжаление. Габрово, Плевен, София, Варна, Троян, Благоевград, Разлог, Банско...вече близо до Гоце Делчев", написа в социалната мрежа евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов. 

Без нови случаи на COVID-19 у нас, заразените остават 81

"Но това, което видях в нашия град и някои околни села ме разочарова и поуплаши. Бива ли някои хора да са толкова безотговорни към себе си и към околните? Наизлезли са по площадите и улиците на тумби да чакат с открити лица вируса. Смело, но безразсъдно и безотговорно", смята той. 

"Обръщам се към тези "смели" наши съграждани с призив да са по-отговорни и по-дисциплинирани! Нека не бъдем егоисти и да мислим и за хората около нас. Обръщам се с призив към общинските оперативни щабове и към полицията да бъдат безкомпромисни към тези, които не спазват указанията на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Нека останем по домовете си", призова евродепутатът. 

Гласуват извънредния закон

Мерките за карантината се нарушават ежедневно, заяви по-рано главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Към този момент случаите са над 30, като има и други преписки, които следва да бъдат докладвани на прокуратурата. Междувременно в цялата страна започват масирани проверки и в аптеки, фирми и офиси, за които има данни, че е извършено нарушение. 

Заради усложнената обстановка в страната и разпространението на COVID-19, TOPNOVINI.BG подема инициатива #ОстанисиВкъщи#homeoffice#topnovini.bg. С нея призоваваме всички, които могат да работят дистанционно, да останат вкъщи и да го направят.

Ежедневно може да ни изпращате по една снимка от вашия #homeoffice, която ние ще публикуваме на сайта ни.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама