Oчаква ни слънце, но ще бъде хладно

06:30, 16 мар 20 25 2067 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В понеделник ще бъде предимно слънчево. През деня вятърът от изтоксевероизток ще отслабне и на много места ще стихне. Максималните температури ще са предимно между 5 и 10 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са 6 - 7 градуса. Температурата на морската вода е 10-11. Вълнението на морето сутринта ще е все още до 3-4 бала, след обяд ще отслабне.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен до силен север-североизточен, след обяд в планинските масиви от западната част от страната - умерен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1, на 2000 метра - около минус 5 градуса.

Във вторник ще бъде предимно слънчево. Сутрешните температури ще са още малко по-ниски, в отделни райони до минус 5, минус 7 градуса, по Черноморието - около нулата. По-късно през деня ще се появи слаб северозападен вятър. Затоплянето ще продължи и ще бъде по-съществено - дневните температури ще достигнат 10-15 градуса, малко по-ниски по Черноморието.

В сряда над източната половина от страната облачността ще е значителна, вятърът ще бъде от северсевероизток, умерен. Над западната ще преобладава слънчево време с повече облачност над планините в Югозападна България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама