Откриха две малки деца, изгубили се край Любимец

12:55, 12 мар 20 25 2403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След упорито издирване полицейските служители откриха невредими две деца, изгубили се вчера край Любимец, съобщиха от МВР.

Сигнал за изчезването на двете деца - момченце на 5 години и 4-годишната му сестричка, е подал вчера в полицията 16-годишен техен роднина. Според данните децата, придружавани от по-големия им брат тръгнали към сметището, намиращо се между с. Георги Добрево и Любимец, докато се гонели се изгубили в близката гориста местност. Те живеели с родителите си в къща в с. Георги Добрево, но по същото време майката и бащата били в с. Момково.

Незабавно била създадена организация, полицейски служители от Свиленград и Любимец, пожарникари и полицаи от ГПУ-Свиленград се включили в издирването на децата, продължило цяла нощ с помощта на две служебни кучета и преносима термовизионна камера.

В резултат на упоритото търсене, тази сутрин към 8 часа, децата са открити невредими в местност в с. Ерусалимово. Те са откарани са в местната болница за обстоен преглед.

По случая в РУ- Свиленград е образувано бързо производство срещу родител, оставил малолетните си деца без надзор и достатъчно грижи, и създал опасност за тяхното физическо развитие. Ще бъдат уведомени и социалните служби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама