Актьорът Христо Петков влиза в ролята на покер-играч милионер в „Съни бийч“

12:40, 12 мар 20 / Култура 25 3850 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известният български актьор Христо Петков влиза със специална роля в новия български сериал на bTV - „Съни бийч“. Този петък, 13 март, от 20.00 часа Петков ще се превъплъти в образа на покер-играч милионер, който създава проблеми на Гомес /Бойко Кръстанов/ и Жорката /Даниел Пеев/.

Във фаталния петък 13-и март, в „Съни бийч“ ще се случат куп фатални събития. Рано сутринта в хотела пристига много странен клиент - безпардонен и директен, той казва право в очите на хората това, което мисли. Оказва се, че гостът – Алексиев /Христо Петков/, е бивша световна покер звезда, а Жорката му е голям фен. На Никола /Явор Бахаров/ му трябват спешно пари и иска да организира нелегален покер турнир, в който покер звездата да „обере“ най-богатите хора на Южното Черноморие. Има обаче един проблем - звездата Алексиев е алкохолик и на него не може да се разчита. Задачата да го опазят естествено е възложена на Жорката и Гомес.

Гомес обаче има много по-голям проблем. Бившата му съпруга Елена /Виттория Николова/ и синът му Марти /Фелимир Миланов/ пристигат в хотела, а те знаят, че той е фронт офис мениджър, а не пиколо. Гомес трябва да намери начин истината да не излезе наяве и целият персонал в хотела му помага. Ще се справи ли Гомес с нелеката задача да запази истината в тайна и да не разочарова Марти, и как Никола Тасев ще се намеси в историята, зрителите на bTV ще видят този петък в 20.00 часа.

За „Съни бийч“

Създадената според световните кино стандарти продукция „Съни бийч“ завладя зрителите на bTV с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. „Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова, Даниел Пеев и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват гост-звезди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама