Коронавирусът застрашава мача между Пулев и Джошуа

13:33, 11 мар 20 / Спорт 25 2217 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви, че няма вариант двубоят на британеца с българския боксьор Кубрат Пулев за световната титла да се проведе пред празни трибуни. Мачът е насрочен за 20 юни на стадион "Тотнъм Хотспър" в Лондон, като Хърн се надява дотогава ситуацията с коронавируса COVID-19 във Великобритания да е овладяна.

"Имаме доста натоварен график в следващите месеци, така че се надявам вирусът да бъде ограничен и животът да продължи с нормални темпове. Боксът е уникален по отношение на ролята на феновете в представянето на боксьорите. Не виждам как можем да организираме мач при закрити врати. Можете ли да си представите как Антъни Джошуа излиза за мача с Кубрат Пулев пред празни трибуни? Няма как да стане. Публиката е изключително важна за драматичния аспект на спорта, както и за това боксът да бъде телевизионен продукт", коментира Хърн, цитиран от Нова телевизия.

"Ръцете на всички са вързани с решенията на правителството, които, разбира се, се взимат в интереса на страната и населението. Каквото има да се случва, ще се случи. За момента продължаваме да действаме нормално и подготвяме невероятни събития, които се надяваме да се реализира цялостно", допълни промоутърът на Джошуа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама