В четвъртък ще е слънчево

06:30, 12 мар 20 25 1856 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък над страната ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса, на отделни места в котловините до 0 и до минус 1 градуса, в София около - 0 градуса. Ще се затопли и максималните температури ще бъдат между 16 и 21 градуса, в София около - 17 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. През деня ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 13 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

В петък ще се задържи предимно слънчево. Вятърът от запад-северозапад отново ще се усили, дневните температури ще се повишат още малко и максималните ще бъдат предимно между 18 и 23 градуса. Минималните ще са между 3 и 8 градуса.

В събота от север облачността ще се увеличи и след обяд на места, главно в Северна България и планинските райони, ще превали слаб дъжд. Ще започне понижение на дневните температури - максималните ще бъдат между 12 и 17 градуса. Минималните температури ще са високи, предимно между 5 и 10 градуса. През нощта срещу неделя, с усилване на вятъра от североизток, застудяването ще продължи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама