И „Софийска вода“ с мерки срещу усложнената грипна обстановка

12:36, 11 мар 20 25 1968 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с регистрираните случаи на корона вирус в столицата, „Софийска вода“ ще въведе няколко промени в ежедневната си работа, с цел повишаване на грижите по опазването на здравето на клиентите и служителите си, съобщиха от дружеството.

Променя се работното време на Центровете за обслужване на клиенти. От утре- 12 март, те ще работят от 8:00 до 17:00 часа само в делничните дни.

Временно мобилният център за услуги няма да работи.

От дружеството молят клиентите си да се обръщат към безплатния телефон на „Софийска вода“ или към официалната писмена форма през сайта на дружеството преди да посетят някой от центровете. Посещенията в центровете за услуги да бъде само в случай на неотложна необходимост.

Клиентите, които не могат да отложат посещението си в центровете за обслужване, трябва да изчакват пред офиса, докато служител на „Софийска вода“ ги покани.

От "Софийска вода" напомнят, че на безплатния телефон клиентите могат да получат следната информация - районите, които са без вода, салдо по клиентски номер, период за подаване на самоотчет и период, в който адресът попада в графика за реално отчитане от проверител.

През платформата за запитвания на сайта клиентите могат да подадат и официални жалби, на които ще получат отговор в рамките на един работен ден.

Във връзка с препоръчителното ограничаване на близки физически контакти, клиентите могат да се възползват от дистанционните начини за отчитане на индивидуалните си водомери:

- Безплатен телефон 0800 121 21;

- Интернет сайта на Дружеството – www.sofiyskavoda.bg ;

- Лист, залепен на входната врата на жилището;

Върху него е необходимо е да се посочат следните данни:

- Клиентски номер;

- Номер на водомер;

- Местоположение на водомера – кухня/баня/друго;

- Тип вода, минаваща през водомера – топла, студена;

- Показания на уреда.

Плановите и аварийни дейности няма да бъдат отменяни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама