Елен Герджиков свика извънреден председателски съвет заради COVID-19

11:45, 11 мар 20 25 2180 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на СОС Елен Герджиков свика извънреден председателски съвет във връзка с ограничаване на разпространението на COVID-19 и обявената от Световната здравна организация степен на спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването, с цел недопускане и ограничаване на разпространението му на територията на Столична община.

Взе се решение на заседанията на постоянните комисии към СОС да присъстват само членовете им, заедно с експерта от дирекция „Секретариат на СОС“ и да се излъчват онлайн в съответните канали на съвета – Facebook, Youtube, Sofia.bg, за да могат гражданите да следят важните теми, без физически да присъстват на тях, съобщиха от общината.

Ангел Кунчев: Заразените с коронавирус са в изолирана сграда към „Пирогов“

Те ще могат да отправят питания по точки от дневния ред на комисиите на Facebook страницата на СОС. Председателите на комисии ще имат ангажимент да поставят въпросите на вниманието на останалите членове. При необходимост ще се осъществява конферентна връзка с вносителите на доклади, външни експерти и заинтересовани лица.

ИЗВЪНРЕДНО: Два нови случая на коронавирус

Заседанието на Столичния общински съвет, което ще се проведе в четвъртък на 12 март от 10.00 часа ще бъде излъчено онлайн на Facebook, Youtube, Sofia.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама