Wizz Air отменя всички полети до Италия и Израел

10:37, 10 мар 20 25 2360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От днес Wizz Air спира всички свои полети до Италия, поради блокирането на страната със заповед на италианския премиер в опит за овладяване на огнището на коронавирус в страната.

От 12 март авиокомпанията преустановява и всички полети до Тел Авив и Ейлат, поради въвеждането на 14-дневна карантина за всички пристигащи пътници, обявена от израелските власти като мярка срещу разпространението на вируса.

„България Ер“ отменя полетите си от и до Милано

Полетите от всички дестинации в мрежата на Wizz Air до италиански градове (Алгеро, Бари, Болоня, Катания, Милано Бергамо, Милано Малпенса, Неапол, Пиза, Рим Чампино, Рим Фиумичино, Торино, Венеция Тревизо, Верона) ще бъдат прекратени от 10 март до 3 април 2020 г.

Полетите на авиокомпанията от Виена, София и Варна, Будапеща и Дебрецен, Рига, Вилнюс, Катовице, Краков и Варшава, Букурещ, Клуж-Напока, Яш, Сибиу и Тимишоара, и Лондон Лутън до Тел Авив и Ейлат ще бъдат прекратени от 12 до 23 март 2020 г. включително.

Цяла Италия под карантина заради коронавируса

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата, също така могат да се възползват от пълно възстановяване на заплатената сума.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама